Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - Pszinapszis: bevetetlen álmok válnak valóra
2013. április 12. 08:47

pszichológia, pszichedelikumok, álom, szexualitás

Pszinapszis: bevetetlen álmok válnak valóra
Három nap a pszichedelikumok, szexualitás, kollektív tudattalan, társas jelenségek világában. Immár tizenhetedszerre rendezik meg a Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napokat. Idén április 12-14. között a látogatók a „Bevetetlen Álmokról" gondolkodhatnak neves pszichológusok segítségével – ez által jobban megértve önmaguk és a világ működését. A rendezvénynek ezúttal is az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ ad otthont.
Pszinapszis: bevetetlen álmok válnak valóra

A Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napok háromnapos tudományos-kulturális rendezvény, mely évről évre mintegy 3-4 ezer érdeklődőt vonz. Célja, hogy széles körben megismertesse, elfogadtassa és népszerűsítse a pszichológia tudományát – ezzel is elősegítve az emberek tesi-lelki jóllétét, egészségét. A szervezők nagy hangsúlyt helyeznek a pszichológia rész- és határterületeire, a legfrissebb kutatási eredményekre, valamint az alkalmazási tapasztalatok közérthető bemutatására. A szakmai programmal párhuzamosan színvonalas kulturális programok is várják a látogatókat, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő elfoglaltságot.

Az idei Pszinapszis főtémája: a „Bevetetlen Álmok. A résztvevők betekinthetnek a pszichedelikumok, szexualitás, kollektív tudattalan, társas jelenségek és különleges kutatási eredmények világába. A számtalan sokszínű előadás mellett lehetőség van sajátélményt nyújtó műhelyfoglalkozásokon is részt venni, így mindenki tapasztalatot nyerhet a pszichológia gyakorlati módszereiből. A Pszinapszis fontosabb témái: a pillanat megélésének képessége, a női szerepek változásai, szexualitás, bűn és bűnhődés, borterápia és delírium, modernkori édenkertek, válság, kamaszkori élet, „álompasik" és „álomnők", online személyiségek, záródó ajtók és kinyíló ablakok.

Előadók: Bagdy Emőke, Tari Annamária, Bakó Tihamér, Mérő László, Vekerdy Tamás, Zacher Gábor, Pál Ferenc és a szakmai élet sok más kiemelkedő alakja.

Fellép többek közt: Felméri Péter és Tóth Edu, Bohemian Betyars együttes

Forrás: weborvos.hu
Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK