Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - Hogyan lehet meggyógyítani egy lyukas fogat természetesen, fúrás és tömés igénye nélkül
2013. szeptember 10. 08:17

fog, fog- és szájápolás, megelőzés, fogorvos

Hogyan lehet meggyógyítani egy lyukas fogat természetesen, fúrás és tömés igénye nélkül
Mi történik a lyukas foggal? A beteg fogat a fogorvos kifúrja és kerámia vagy mérgező amalgám töméssel tölti ki a benne lévő lyukat- legalábbis azt gondoljuk így kell ennek lennie, eddigi tudásunk szerint így van ez…
Hogyan lehet meggyógyítani egy lyukas fogat természetesen, fúrás és tömés igénye nélkül

Nos, nem ez az egyetlen módja annak, ahogy a fogüreget kezelni lehet. Sarah Pope, a Weston A. Price Alapítvány táplálkozástudományi szakértője blogot nyitott saját történetéről, ahol elmeséli miként gyógyította meg fia fogszuvasodását egy egyszerű étrendbeli változtatással, név szerint azzal, hogy két gyógyító olajat adott fia étrendjéhez.

Amikor Sarah férje belenézett fiuk szájába, látta, hogy egyik oldalsó fogában egy hatalmas kráter tátong. Úgy döntött, hogy azonnal hívja a fogorvost és vizsgálatot kér tőle. Sarah és férje úgy döntöttek, hogy a fogban tátongó hatalmas üreget a lehető leghamarabb be kell tömetniük fogorvosukkal, hogy megakadályozzák a fog teljes elvesztését.

Mivel az első elérhető időpont csak néhány héttel később volt, Sarah úgy határozott, hogy megpróbálkoznak egy természetes foggyógyító protokollal. Ez magában foglalta nyers vaj és méz naponta való fogyasztását, kiegészítve egy teáskanál erjesztett csukamájolajjal és három kapszula vaj olajjal.

 

Sarah rávette fiát arra, hogy minden nap mézes-vajas pirítóssal kezdje a napot, valamint hogy fogyasszon csukamájolajat. Pasztörizálatlan nyers vajjal és vajolajjal, valamint tőkehal máj olaj szinergikus kombinációját alkalmazta, Dr. Weston A. Price utasításai alapján.

Egy nappal fia fogorvosi találkozója előtt az asszisztenstől kaptak egy telefont, miszerint az orvosnak el kell utaznia pár hétre a városból. Igy Sarah fia folytatta tovább a nyers vaj, vajolaj és csukamájolaj rutinját és a hosszú történetet lerövidítve: fogorvosra való várakozás ideje alatt a fogüreg beforrt.

A csodálatos gyógyulás történetét egyszerűsége miatt nehéz elhinni – bár kételkedők számára: mi lehet könnyebb, mint friss nyers vaj és egy kis olaj elfogyasztása minden nap? A természetes élelmiszerek csodálatos gyógyító erejét mutatja a történet.

Sarah egész történetet a gyógyító olajokról és élelmiszerekről itt olvashatod:

http://www.thehealthyhomeeconomist.com/2011/05/how-i-healed-my-childs …

Forrás: naturahirek.hu
Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK