Hozzávalók:
Cékla 400 g
Sárgarépa 200 g
Burgonya 150 g
Trappista sajt 100 g
Alma 200 g
Vöröshagyma 50 g
Kefir 200 ml
Só, fehér bors, citromlé, mustár ízlés szerint
Elkészítés:
A megmosott, megtisztított burgonyát, céklát puhára főzzük, és vékony karikákra szeleteljük.
A megmosott, megtisztított almát, és a sárgarépát reszelőn lereszeljük. A megtisztított vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk.
A zöldségféléket összekeverjük, hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott sajtot.
A kefirt a citromlével, sóval és borssal simára keverjük, és a salátára öntjük.
Tálalásig hűtőszekrénybe tároljuk.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!