Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Video Doktor - Fontos tanács: húzzon a vibrátorra gumit!

Video-doktor - Fontos tanács: húzzon a vibrátorra gumit!

óvszer, nemi betegség, fertőzés, szexuális segédeszköz, vibrátor

 A szexuális segédeszközökkel is átadhatóak a nemi betegségek, és egyéb fertőzéseket is elkaphatunk tőlük, ha nem fertőtlenítjük őket rendesen. A megoldás az óvszer.

Megosztás



Flattr this

Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Kapcsolódó videók
Kapcsolódó szakorvosok
Kapcsolódó kérdések és válaszok
Kedves Dr. Úr! A cytologiám vizsgálati eredménye ascus hpv gyanu volt. A hpv tipizálás eredménye pedig hr16 . Ebben az esetben Ön javasol e fagyasztást? Mi az ön véleménye mi lenne a teendő ebben az esetben. A partner menjen bőrgyógyászhoz? Neki mit tanácsolna? Köszönettel Berg Dalma
Kérdező: Dalma Válaszok száma: 1 db Utolsó válasz: Deáky Zsolt 2019-03-20 10:36:54
Kedves Dr. Úr! A cytologiám vizsgálati eredménye ascus hpv gyanu volt. A hpv tipizálás eredménye pedig hr16 . Ebben az esetben Ön javasol e fagyasztást? Mi az ön véleménye mi lenne a teendő ebben az esetben. A partner menjen bőrgyógyászhoz? Neki mit tanácsolna? Köszönettel Berg Dalma
Kérdező: Dalma Válaszok száma: 1 db Utolsó válasz: Deáky Zsolt 2019-03-20 10:33:39
Tisztelt Dr.Úr/Nő Azt szeretném megtudni,hogy 32 évesen az normális ha nincs ingerem a -sedre? Engem nem is zavar inkább az,hogy a párom aki 50 éves ő igényelné,és igen csak rossz neven veszi,hogy havonta egyszer történik valami. Nincs ingerem egyátalán másra sem egyátalán nem érdekel a dolog.Ehhez hozzátartozik,hogy 4 éve vagyunk együtt és nem vedekeztünk és még sem sikerült a teherbe esés Aggódom ,hogy a párom ezt sérelmezi és elhagy!
Kérdező: Lexi86 Válaszok száma: 3 db Utolsó válasz: Vajda Júlia 2019-02-05 11:28:20
44 éves férfi vagyok. 2018 majusban egy akkortájt kialakuló nemi szervi szemölcsömből HPV 16-ot tipizáltak, melyet lelézereztek, majd miután kiújult, kimetszették, szövettan: bowenoid-papoulosis, nem rosszindulatú (nincs jele malingitásnak). Már a kimetszés előtt az orvosom rábeszélt a gardasil 9 oltásra, amelynek az első vakcináját jún 8-án meg is kaptam (nem tudom, hogy ettől, vagy az 1 doboz isoprinozinetól, de ezt követően azóta is tartó emésztőrendszeri problémáim lettek, kivizsgálás folyamatban) Majd kiújult a szemölcs és lett néhány új is, lézerrel kezelve aug közepén. Aug közepére volt tervezve a második vakcina, de mivel gyomor és vastagbéltükrözésre készültem, elhalasztottuk szept közepére a második vakcinát, hogy ne terhelje a szervezetemet. Megint kiújult egy szemölcs, ezért tervezem, hogy megint megyek lézerre. Tudom, hogy az oltás a meglévő fertőzésre semmit nem használ, csak a visszafertőzéstől védhet. Mégis az orvos rábeszélt, mert végbélrákkal ijesztgetett, hogy ha áterjed oda, akkor ott rákot okozhat. Azt szeretném Öntől kérdezni, hogy: 1.) van-e értelme, hatása egy ilyen oltásnak egy 44 éves ffi esetében (kislányokon és fiatal nőkön vizsgálták csak a hatását és mellékhatásait. Nem lehet tudni, hogy egy idősebb ffinél milyen súlyos mellékhatások lehetnek) 2.) valóban megvédene a végbélráktól? van ennek valami esélye nálam? 3.) És talán ez a kérdés a legfontosabb: amennyiben úgy döntök, hogy folytatom az oltássorozatot, akkor a jún 8-án beadott első oltást követő másodikat anyagi és egyéb okok miatt tovább halaszthatom-e október közepére? Lehet abból valami baj? A hatása romolhat? Köszönöm.
Kérdező: robagka2000 Válaszok száma: 0 db Utolsó válasz:
Tisztelt Dr Úr-Hölgy! Szeretném ha segítene a leletem értelmezésében mert sajnos mostanában nem tudok bőrgyógyászhoz menni, a makkomról vettek egy mit HPVre-és baktériumra az eredmény a következő: Vizsgálati anyag: glans Eredmény: Az eredmény kiadva: 2016.12.21 Kórokozó: Escherichia coli Csíraszám Nagy telepszám Érz. μg/ml Ampicillin R - Imipenem E - Amoxicillin/clav.sav E - Piperacillin/Tazobactam E - Cefuroxim E - Ceftriaxon E - Ceftazidim E - Cefixim E - Nalidixsav E - Ciprofloxacin E - Sulfamethoxasole/ trimethoprim E - Moxifloxacin E - HPV 53 pozítiv A Hpv virus tudom ,hogy magas kockázatú vírus ez mit takar és mi ilyenkor a teendő.És a másik baktériummal is mi a teendő?
Kérdező: malibmalibu Válaszok száma: 0 db Utolsó válasz:
Tisztelt Dr. Úr/Nő ! Nagyon szeretnék válaszokat kapni a kérdéseimre . 2014.03. Égő gyulladás a hüvely és a gát részen Dg.Kolpitis Kezelés:KLion 100.kúp Diprosalic kenőcs Cytológia P/2. HPV-gyanú --- 2014.06. Cytológia P/2 HPV-gyanú 2015.03.HPV-gyanú P/3---tipizásás történt melynek eredménye HPV DNS pozitív alacsony LR 6-11 magas HR16-os. Ueroplazma+Clamidya Kaptam:Azi-Sandoz 1-doboz(6)szem Doxiciclin(2)doboz Isprinosina 6-hónapra Szeretném megkérdezni ez a gyógyszer elég volt arra hogy a HPV kivül a többi rendeződjön azóta többször éreztem gát részen ugyanazt az égő érzést amit Betaldinnal kezelek semmilyen folyásom nincs nem is volt az égető érzésen kivül más tünetem nincs. Nagyon szeretném tudni nemi életet nem élek de mielőtt megjött a lelet egyszer volt orális érintkezés a párommal ez új kapcsolat elkaphatta tőlem?nem mondhatom el neki ezt nem értené meg.Ha 1-doboz 6 szem Azi-Sandost beszedne az esetleg elég lenne? Azt is szeretném tudni ha máshogy nem érintkezünk csak én orálisan akkor is fenn áll a veszély?A gumi nem jöhet számításba nem birja .Szeretném megtartani a párom valami módon ha már saját magammal igy elbántam. Tudni kell 55-éves vagyok van esélyem rendbe jönni? Vagy ezek a fertőzések elkisérnek mig élek? Még amit kérdeznék elég ha 6-hónapra rá lesz újra vizsgálat --várható-e még szemölcsök kialakulása ha eddig nem volt? Szájban kialakulhatnak elváltozások? Őszinte válaszát megköszönöm.
Kérdező: galagonya Válaszok száma: 0 db Utolsó válasz:
Tisztelt Doktor Úr! 17 éves vagyok és még szűz vagyok, mármint még soha nem közösültem, de orális szex és ujjazás is volt (tampont használok így ujj óvatosan befér). Most az egyik régi barátomról megtudtam, hogy magas fokozatú HPV-vel fertőzte meg több barátnőmet is (én nem tudtam róla hogy ilyen, engem is megcsalt azért hagytam el), és mivel anyukámnak is e miatt vették ki a méhét, most nagyon félek, hogy a méhnyakam megfertőződött. El szerettem volna menni nőgyógyászhoz, de azt mondták szűz lánytól nem lehetséges kenetet venni. Lehetséges, hogy szűzen megfertőződtem? és ha igen, hogyan lehetne mintát venni? el kellene veszítsem ehhez a szüzességemet? Előre is köszönöm a segítségét, nagyon félek
Kérdező: Szygi Válaszok száma: 0 db Utolsó válasz:
Kedves Dr. Barta Ildikó! Nekem már több éve vannak garat torok problémáim.Először csak gombócérzés volt,és lassan állandósult a torok fájdalom,a garat nyálkahártya folyamatosan duzzadt piros. Ha nyelek olyan mintha vmi fájdalmas dolog lenne főleg a jobb oldalon. Voltam már sokszor itt Pápán is gégészeten,de végül a refluxra fogták. Voltam gasztro kivizsgáláson is ,de sosem volt baj a nyelőcsövemen,bár pici sav látszódott a gyomorban. Nem tudom mit tegyek,hova forduljak.Igazából garatcsorgásom is van folyamatosan. Lehet vmilyen szűrővizsgálatot csinálni még? Nem szeretném ha vmi nagy baj lenne és nem vennénk észre. 17 hetes kismama vagyok. Úgy tudom Győrben rendel,szívesen elmennék Önhöz egy alapos kivizsgálásra. Tisztelettel: Ildikó
Kérdező: kollat81 Válaszok száma: 1 db Utolsó válasz: Dr.Németh Tamás 2014-09-28 10:19:19
Ha valaki HPV-s akkor az azt jelenti, hogy rákos lesz? Milyen tünetei vannak? Hogy lehet kezelni? Hogy alakul a további élete? Mikre kell odafigyelnie? Negatív HPV teszt esetén is alkalmazható a védőoltás? Vagy az csak olaj a tűzre?
Kérdező: Maklári Lia Válaszok száma: 0 db Utolsó válasz:
A következök miatt kerestem fel. 1 èvvel ezelött voltam együtt egy fèrfival, akivel hamarosan ùjra talàlkozni fogok. Az utolsò talàlkozàs utàn neki kondilòma betegsège lett. Nekem nem volt semmi bajom elötte ès utàna sem, tünetei nàlam nem voltak legalàbbis. Viszont òvszert hasznàltunk, de oràlisan is csinàltuk, de azt òvszer nèlkül. Bàr nem volt magömlèse ekkor. Nem tudom ondòval is terjed e vagy csak ha fertözött területtel èrintkezik? Bàr neki sem volt làthatò baja. èn nem vizsgàltattam azòta erre magam eddig még, viszont a napokban talàlkozom vele, ès az lenne a kèrdèsem, hogy Ön mit tanàcsol, mennyi esélye lehet ùjabb fertözès veszèlyre 1 èvvel kèsöbb? Illetve csòkot vàlthatunk e? Ùgy tudom ez nemi ùton terjed nagy részt, de teljesen tisztàban szeretnèk lenni.( mègha buta is a kèrdès) Illetve az oràlis szexet kerüljük e òvszer nèlkül, amig ki nem derül, hogy hordozom e a virust? Öt elvileg kigyògyitottàk e betegsègböl.Elöre is köszönöm vàlaszàt.
Kérdező: jodamoni Válaszok száma: 0 db Utolsó válasz:
Tisztelt Doktor Úr! 22 éves nő vagyok,2 hónapja voltam rákszűrésen.Semmi tünetem nem volt,megszokásból mentem,és azt gondoltam minden rendben lesz.Nem így történt. A leletem P3 LSIL (CIN1) lett,HPV gyanúval.A tipizálás megtörtént,és az egyik magas rizikójú genotípust mutatták ki a vett mintából. Immunerősítőt írt fel az orvosom,Isoprinosinet. Azt szeretném kérdezni,hogy ez valóban használ is?Le tudja a szervezetem győzni ezt a vírust,beavatkozás nélkül is? Esetleg van még valamilyen hatékony gyógymód/táplálék-kiegészítő,hogy felerősödjön az immunom? Ha mégis konizációs műtétre kerülne sor,melyik fajtáját ajánlja? Válaszát előre is nagyon köszönöm!
Kérdező: karancskata Válaszok száma: 0 db Utolsó válasz:


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK
Tanar.hu

Google PageRank