Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Gáspár Medical Center Ecto Derma Polyklinika
Gáspár Medical Center Ecto Derma Polyklinika
Bemutatkozás:
A klinika programjai között kiemelten szerepelnek a fogászat, szájsebészet, az esztétikai orvosi és kiegészítő eljárások. 24 orvosi lézer berendezés segíti a fogászat, bőrgyógyászat, plasztikai sebészet, kozmetológia, fül-orr-gégészet stb. beavatkozásait. Kiemelt szakterületek a fogászat és az implantológia mellett, a lézer sebészet, valamint a fül-orr-gégészet, allergológia, audiológia és a plasztikai sebészet. Az orvosi csapat nemzetközileg ismert és elismert szakemberek vezetésével működik, akik részt vesznek az oktatásban, gyógyításban és a tudományos kutatásban egyaránt. Nemzetközi konferenciákon, tanulmányutakon frissítik ismereteiket. Számos új módszer bevezetése kötődik a klinika nevéhez (lézerek a fogászatban, piezo sebészet, lézeres mandulaműtét, lézerrel asszisztált fogászati eljárások, ínysorvadás kezelésének 25 módszere).

A klinika rendelőiben, műtőiben, kórtermeiben, váró és szociális helyiségeiben légkondicionált, kellemes környezet fogadja a betegeket. Mivel fontosnak tartjuk ügyfeleink egészségügyi tájé-koztatását szolgáltatásainkról, beavatkozásainkról, így minden váróteremben számos katalógus, videófilm, könyv és egyéb, specifikus tájékoztató anyag várja pácienseinket, melyből az orvosi tájékoztatás mellett is információt, javaslatokat szerezhetnek.

A klinika 3 fő részlegből áll. A legkiemeltebb a FOGÁSZAT, (Gáspár Dental) majd az ezt kiegészítési céllal alakult általános orvosi KLINIKAI(Gáspár Medical) rész, ahol a fogászathoz kapcsolódó szakmák képviseltetik magukat, mint pl. bőrgyógyászat, kozmetológia, lézeres szőrtelenítés, plasztikai és lézersebészet, érsebészet, fül-orr-gégészet, allergológia, audiológia, urológia, nőgyógyászat, ultrahang, laborvizsgálatok, gyermekgyógyászat, szűrővizsgálatok, üzemorvosi szolgálat). Illetve a harmadik szegmens az OKTATÁSI rész (Ecto Derma Orvostovábbképző Központ), mely fog- és általános orvosok továbbképzésével foglalkozik.
Szolgáltatások:
A klinika programjai között kiemelten szerepelnek a fogászat, szájsebészet, az esztétikai orvosi és kiegészítő eljárások. 24 orvosi lézer berendezés segíti a fogászat, bőrgyógyászat, plasztikai sebészet, kozmetológia, fül-orr-gégészet stb. beavatkozásait. Kiemelt szakterületek a fogászat és az implantológia mellett, a lézer sebészet, valamint a fül-orr-gégészet, allergológia, audiológia és a plasztikai sebészet. Az orvosi csapat nemzetközileg ismert és elismert szakemberek vezetésével működik, akik részt vesznek az oktatásban, gyógyításban és a tudományos kutatásban egyaránt.
Végzettség(ek):
A Gáspár Medical Center szakmai vezetője Dr. Gáspár Lajos, az orvostudomány kandidátusa, egyetemi docens, fogszakorvos, szájsebész, implantológus, lézer sebész.

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 1978-ban szerezett diplomát \\\\\\\"summa cum laude\\\\\\\" minősítéssel, és a SOTE Szájsebészeti és Fogászati Klinikán 14 évet töltött, tanársegéd, egyetemi adjunktus, majd 1996-tól a Sztomatológiai Tanszéken egyetemi docensi beosztásban. Öt szakorvosi területen szakképesítést, ezen kívül a későbbiekben további
két főiskolai diplomát szertett.

A Magyar Tudományos Akadémián 1990-ben a sebészeti lézer alkalmazás terüle-tén Magyarországon elsőként – a világon az elsők között - védte meg kandidátusi értekezését. 1990-ben elindította az orvosi lézer oktatást, alapítója és főtitkára az 1992-ben létrejövő Magyar Orvosi Laser és Optikai Egyesületnek, elnöke a Magyar Tudományos Akadémia Biomedicinális Optikai Albizottságának.

Eddig 8 saját könyve jelent meg, 177 megjelent idézhető tudományos publikációt és könyvfejezet írt, 277 tudományos előadás tartott. Számos országban kérték fel továbbképzések, kurzusok megtartására (Ausztria, Németország, USA, Orosz-ország, Brazília, Japán, Olaszország, India, Szlovákia, Egyesült Arab Emirátusok, Bulgária, Románia stb.), 46 kongresszus és tudományos ülés rendezésében vett részt. 1998-ban alapította az Ecto Derma Polyklinikát Budapesten, mely a Semmelweis, Debreceni és a Szegedi Egyetem akkreditált Továbbképző Központja.
Gyógyító tevékenységei közé tartozik a fogászati implantológia, melynek tárgyában jelent meg Implantindex című könyve 2008-ban. A könyvbe a különböző csontpótlási eljárások és fogbeültetési módszerek alkalmazása és a szájsebészet a vezető témaköre. Célterületek a fogínysorvadás lézeres kezelése, az orvosi lézer alkalmazás az arc-fej-nyak és szájüreg területén, miről részletesebb információ a www.ectoderma.hu honlapon található.

Tisztségek: A Magyar Orvosi Laser és Optikai Egyesület főtitkára, a Magyar Tudományos Akadémia Biomedic
Tudományos tevékenység, publikációk:
Tisztségek: A Magyar Orvosi Laser és Optikai Egyesület főtitkára, a Magyar Tudományos Akadémia Biomedicinális Optikai Albizottság elnöke, Európai Fogászati Laser Társaság vezetőségi tagja (ESOLA), Nemzetközi Fogászati Laser Társaság vezetőségi tagja (WFLD), Journal of Oral Laser Applications szerkesztőbizottság tagja (a teljesség igénye nélkül).
Díjak, elismerések:
Eddig 8 saját könyve jelent meg, 177 megjelent idézhető tudományos publikációt és könyvfejezet írt, 277 tudományos előadás tartott. Számos országban kérték fel továbbképzések, kurzusok megtartására (Ausztria, Németország, USA, Orosz-ország, Brazília, Japán, Olaszország, India, Szlovákia, Egyesült Arab Emirátusok, Bulgária, Románia stb.), 46 kongresszus és tudományos ülés rendezésében vett részt. 1998-ban alapította az Ecto Derma Polyklinikát Budapesten, mely a Semmelweis, Debreceni és a Szegedi Egyetem akkreditált Továbbképző Központja.
Rendelési idő:
Nap Délelőtt Délután Megjegyzés
Hétfő 8:00 11:45 12:00 20:00
Kedd 8:00 11:45 12:00 20:00
Szerda 8:00 11:45 12:00 20:00
Csütörtök 8:00 11:45 12:00 20:00
Péntek 8:00 11:45 12:00 20:00
Szombat - - - -
Vasárnap - - - -
Térkép:
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

Hozzászólások, vélemények:
Az eddigi hozzászólások, vélemények:
Még nem érkezett hozzászólás.
Írjon hozzászólást, véleményt Ön is!

Lépjen be a kommenteléshez vagy regisztráljon páciensként.

Értékelés:
Jelenleg:   1 db. értékelés

Az értékeléshez lépjen be vagy regisztráljon páciensként.

Megválaszolt kérdések:

Reklám

Értesüljön elsők között az Önt érdeklő legfrissebb egészségügyi hírekről, cikkekről, betegségek gyógyítási lehetőségeiről!

E-mail cím:*
Név:*

INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK
Tanar.hu

Google PageRank