Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Tényleg jelentéktelen-vérkép eltérések

Tényleg jelentéktelen-vérkép eltérések kérdések és válaszok

Tényleg jelentéktelen-vérkép eltérések
Üdvözlöm!
Nagy bizalommal fordulok Önhöz.
Az utóbbi időben borzasztó fáradékony voltam, szédültem, fél óra alatt alvásig kimerültem, illetve éjszaka nem tudtam aludni, ha sétáltam úgy éreztem összeesek, végtagjaim elgyengültek, memóriám és beszéd-mozgás készségem nagyban romlott. Először azt gondoltam sima megfázás vagy valami hasonló, de aztán akármit is ittam, vitaminoztam, stb- nem múlt el. Így kértem egy vérképet, melyben az alábbiak tértek el:
+WE VVT Süllyedés (ref érték: 2,0-18,0) enyém: 25,0mm/h
-RBC Vörösvértest (ref érték: 4,2-5,4) enyém: 4,18 10^12l
- HBG Haemoglobin (ref érték: 12,0-16,0) enyém: 11,3g/dl
-HCT Haematokrit (ref érték: 36,0-48,0) enyém: 34,4%
+RDW (ref érték: 11,5-14,5) enyém: 14,8%
-PLT Thrombocyta (ref érték: 150,0-400,0) enyém: 139,0 10^9/l
-BASO% Basophil % (ref érték: 0,1-1,0) enyém: 0,0%
-BASO Basophil szám (ref érték: 0,01-0,2) enyém: 0,0 10^9/L

Amit azért még megkérdeznék/kivizsgálnék, mert a középértéken alul van:
TSH Thyreoidea-Stim.Hormon (ref érték: 0,3-4,2) enyém: 1,76uIU/ml

Kérem szíves szakvéleményét, mert a háziorvos "félredobta" a leletem, de ez esetben nem értem mi a bajom, miért vannak a tünetek.

Köszönöm!
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2015. március 17. 22:34
Szükséges lehet egy kivizsgálás.
Addig is az ajánlatom:
FLANOX antioxidáns elixir és SPOONZ bélbaktérium tartalmú joghurt.
További hasznos információk:
http://biogyogyaszdoktor.hupont.hu
Üdvözlettel:
Ph.D. Sándor Peresztegi
Megválaszolta: Ph.D. Sándor Peresztegi
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this



Reklám

Értesüljön elsők között az Önt érdeklő legfrissebb egészségügyi hírekről, cikkekről, betegségek gyógyítási lehetőségeiről!

E-mail cím:*
Név:*

INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK
Tanar.hu

Google PageRank