Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Pánikbetegség Generalizált Szorongás vagy más?

Pánikbetegség Generalizált Szorongás vagy más? kérdések és válaszok

Pánikbetegség Generalizált Szorongás vagy más?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

Olyan kérdéssel fordulnék önhöz hogy 2012 májusában Édesanyám halálát követően, Pánikbetegséget és Generalizált szorongást állapított meg a pszichiáter szakorvosom!Kezdetben Frontint és Rexetin 30mg Tablettát szedtem a frontint később elhagytam, tavaly decemberben a Rexetint magamtól letettem ,mert elhatároztam hogy meg akarok gyógyulni.Azonban 2013 decemberében elvesztettem a munkahelyemet egyéb okokból kifolyólag.Sajnos egyedül élek, mert a megmaradt családtagok édesapám és testvérem messze vannak tőlem,a nyári hónapok kezdetén elkezdtem ismét feszült lenni ,pánikolni ,szorongani sokszor.Napszámos munkákba jártam a hetekben,reggeltől estig.1-2 hete jöttek ki olyan tüneteim hogy sokszor zavart vagyok mintha memória zavarom lenne,vagy ilyesmi,figyelek a dolgokra beszédem rendben van,de közbe folyamatosan járnak a gondolataim össze vissza.Azonban észrevettem ha találok esetleg olyan dolgot ami"leköt" akkor ez a probléma nincs rajtam".Nehezen alszom el emiatt a zavartság miatt sokszor!Idegesen kelek ok nélkül.Kedvetlen vagyok ,sokszor semmi pozitívumom nincs,ha menni kell valahová egyből ideges leszek és rám jön a zavartság,amit nem tudok kontrollálni ,az utóbbi időbe sokat is fogytam!Azt szeretném megkérdezni hogy ezek a memória és gondolkodási zavarok a szorongásól vannak-e?
Köszönöm a Segítséget
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2014. július 10. 11:37
Kedves Kérdező!
A szorongásos állapot állandó idegrendszeri készenlétet eredményez, ami kimerülést és gyakran koncentrációs és emlékezési zavart is okoz. Nem valószínű, hogy más okozná a panaszait. Javaslom, hogy konzultáljon az orvosával!
Dr. Lakatos LÁszló
Megválaszolta: Dr. Lakatos László
2014. július 09. 04:09
Igen, nagy valószínűséggel ezek a szorongástól vannak. Ha depressziósak, rosszkedvűek vagyunk, szorongunk, akkor az egy csökkent energia szinttel jár. Akkor lankad a figyelem, az emlékezés is, és jelentkeznek a memória, koncentrációs, gondolkozási zavarok.
Megválaszolta: Dr Machó Adrienn
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this
INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK
Tanar.hu

Google PageRank