Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Nyelvrák vagy sztomatitisz

Nyelvrák vagy sztomatitisz kérdések és válaszok

Nyelvrák vagy sztomatitisz
Tisztelt Doktor úr/hölgy !
A számban a nyelvgyöknél illetve a nyelvem oldalán, a garatomban átlátszó pattanásszerű kiütésnek jelentek meg . Nem fájnak ezek a pattanások ami kissé ijesztő illetve elég sok található belőle az imént leírt helyeken! 18 éves vagyok és két éve dohányzom a leírt tünetek ijesztően megfelelnek a kezdeti stádiumban leírt szájráknak.. Azt meg kell említenem hogy sokáig , mintegy 2 hónapig szedtem az arcomra tetracyciclint wolf 500mg -os kapszulát,esetleg a tünetegyüttesem a gyógyszernek tudható be ? Illetve milyen szakorvoshoz mennyek el a bajommal ?
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2014. május 18. 06:53
A Telviran nem antibiotikum, hanem egy vírusellenes szer, melyet Herpes vírus okozta fertőzésre írnak fel. Azt nem írta eddig, hogy herpes fertőzést állapítottak meg. Ebben az esetben javaslom, hogy egyéb testtájait is vizsgálja át, különösen ha volt szexuális kapcsolata a tüneteket megelőző néhány hétben.
További szép napot kívánok!
Dr. Békés Annamária
www.drbekes.hu
www.idealmed.hu
2014. május 17. 19:45
Üdv, elkezdtem szedni a Telviran 400mg-os antibiotikumot az orvos javaslatára !
2014. május 16. 14:52
Helyesen tette, mindenképp menjen vissza kontrollra!
Megválaszolta:
2014. május 16. 11:42
Látatlanban elég nehéz megítélni, de valóban a "gennyes pattanáshoz" való hasonlóság inkább bakteriális eredtre utal. Ezért is javasoltam a fül-orr-gégész felkeresését, egy esetleges tüszős mandulagyulladás kizárása érdekében!
Egyébként a daganatok általában nem alakulnak ki ilyen gyorsan!
További szép napot kívánok!
Dr. Békés Annamária
www.drbekes.hu
www.idealmed.hu
2014. május 16. 11:34
A fogorvos felirt fertõzèsre antibiotikumot illetve öblögetõt azt mondta a szàjràk nem igy nèz ki mindenesetre ha nem mullnak a tünetek mennyek vissza jovoheten !
2014. május 16. 11:26
Kedves Érdeklődő!

Mindenképpen tanácsos szakorvos felkeresése, hiszen a leírtak több kórképnek is megfelelnek, így javasolt a célzott vizsgálat. Először fogorvos/szájsebész felkeresését tanácsolnám, majd esetlegesen fül-ott-gégészét. Illetve a Tetracyclint felíró bőrgyógyászhoz is menjen vissza.
További szép napot kívánok!
Dr. Békés Annamária
www.drbekes.hu
www.idealmed.hu
2014. május 16. 11:11
Kedves Érdeklődő!
Lehet aphta is a leírás alapján, bár az többnyire fájós lehet. Minden esetre a dohányzást tessék abbahagyni! Forduljon szájsebészhez!
Üdvözlettel: Dr Déry Péter www.lezerdent.hu
Megválaszolta:
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás



Flattr this





E-mail cím:*
Név:*
Reklám

INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK
Tanar.hu

Google PageRank