Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - medrol?

medrol? kérdések és válaszok

medrol?
Kedves Doktor úr 40 éves férfi vagyok az Orfiban az immunologian vizsgálnak a következő volt a lelet : We Crp norm a-ccp,ana negatív , a-Ro52 pozitív , a-Ssa és a-Ssb , a-Ro60 negatív , a-ENA A-DNS negatív , diffúz lábszárgyengeség lábfájdalom , általános gyengeség tüneteken kívül más klinikai tünet nincs . Ro-52 pozitivitás miatt kezdődő szisztémás autoimmun betegség gyanuját veti fel , stb..... szoros követés javasolt és 2 hónapig 4 mg Medrol szedése ( a doktor mondta azért hogyha bármi felütné a fejét akkor a medrol kordában tartja már az elején ) Kérdezném , hogy nem ártok e többet magamnak ha szedek medrolt esetleg nem válthat e ki a medrol bármiféle olyan immunreakciót ami esetleg katalizálhatja a betegségem ( ha van ) , illetve mire számítsak ? - mindig kialakul valami betegség vagy meg is lehet úszni - a medrol gondolom ( remélem ) elővigyázatosság csak válaszát köszönöm ( immunológus masodvelemeny az volt hogy ne vegyem be reumatológus vélemény is az volt, mivel míg nincs gyulladás nem gondolják beteg vagyok ezért nincs mit megelőzni)
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2015. március 17. 22:31
Szükséges lehet egy kivizsgálás.
Addig is az ajánlatom:
FLANOX antioxidáns elixir és SPOONZ bélbaktérium tartalmú joghurt.
További hasznos információk:
http://biogyogyaszdoktor.hupont.hu
Üdvözlettel:
Ph.D. Sándor Peresztegi
Megválaszolta: Ph.D. Sándor Peresztegi
2014. szeptember 15. 17:11
T kèrdező!
4mg Medrol 2 hónapon àt, viszonylag kis dózis, így nagy valószínűséggel nem okoz káros szövődményeket. Panaszait tekintve, valamely myopathia jöhet szàmítàsba, a szövettani es elektrofiziologiai vizsgàlatokat ilyenkor jobb még a medrol szedése előtt megejteni. Másrészt leíràsàt tekintve nincsenek sürgető, azonnali beavatkozàst igènylő tünetei, én a kivizsgàlàst folytatnàm a teràpia elkezdèse előtt
Jó napot!
Dr. Luczai Marianna
Megválaszolta: luczai marianna
2014. szeptember 14. 12:02
tisztelt kérdező, az én véleményem is az, hogy amíg nincs gyulladása ne szedjen medrolt, az időszakos laborkontroll azonban valóban javasolt.
üdvözlettel:dr.Szentiványi Csilla
Megválaszolta: Dr.Szentiványi Csilla
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás



Flattr this




INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK
Tanar.hu

Google PageRank