Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Szakember válaszol - Masszőr -gyógymasszőr

Masszőr -gyógymasszőr

Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy ezt a masszázskészüléket használhatja-e olyan ember, akinek porckorongsérve van? http://www.arukereso.hu/masszirozo-c3188/homedics/sensatouch-shiatsu-xl-bmsc-3000h-p325615195/#
Kérdező: aaliyah13 Válaszok száma: 1 db Utolsó válasz: Voltig Tamás 2015-12-16 18:15:03
Tisztelt Doktor ÚR LEgyen kedves segíteni!NEm csak talpmasszás hanem reflexológia!-Videó Doktor így találtam rá www.orvosok.hu/videó és ott az volt,hogy regisztráljon díjmentesen és ajándékba adunk Önnek egy 10.000Ft értékű ,és utána nincs semmi,gondolom videót,ez igaz?Nagyon jó lenne érdekel a talpmasszás
Kérdező: bazsla Válaszok száma: 0 db
Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Pár héttel ezelőtt edzés közben meghúzódott a jobb oldali hátizmom, körülbelül féloldalt a jobb vállam alatt. Két hétig pihentettem, majd miután úgy éreztem teljesen elmúlt a fájdalom, ismét edzeni kezdtem (Húzódzkodás, fekvőtámasz). Továbbra sincsenek fájdalmaim, viszont tegnap este azt vettem észre a tükörben, hogy a korábban sérült jobb oldalon felemelt karral gyakorlatilag nem látszik szemből a széles hátizmom, mintha felcsúszott volna a lapockámhoz. Oldalt fordulva felemelt kézzel a jobb lapockám jóval nagyobb mint a másik. Mi lehet a probléma? Mikroszakadás? Vagy csak egy komolyabb húzódás? Masszázzsal helyrehozható vagy keressek fel egy szakorvost? Nem fáj, gyengébbnek sem érzem, viszont nagyon természetellenes a kinézete. Válaszát előre is köszönöm!
Kérdező: Tandras86 Válaszok száma: 7 db Utolsó válasz: Dr. Bende János 2014-07-21 23:55:27
Üdvözlöm! Kb egy hónapja különös fájdalom nyilall olykor a hasamba, jobb oldalt, köldök táján, és az a furcsa, hogy ezzel együtt a jobb talpam belső-sarok felőli részébe is "kisugárzik". Ilyet még nem tapasztaltam. Nőgyógyásznál jártam, ő nem talált semmit. A kérdésem az, hogy milyen reflexközpontok találhatók a talp ezen részein, mert akkor talán könnyebb lenne eldöntenem, milyen irányban érdemes tovább vizsgáltatnom magam. Köszönöm válaszát!
Kérdező: Maklári Lia Válaszok száma: 0 db
Kedves Reumatológus Doktor, Gyógymasszőr! Szeretném megkérdezni, hogy létezik-e TB által finanszírozott hát, ill. talpmasszázs. Természetesen megfelelő indok mellett. Köszönöm a választ!
Kérdező: kispiskóta Válaszok száma: 7 db Utolsó válasz: Voltig Tamás 2014-11-12 17:09:36
Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy van egy 9 éves korú kislányom, akinél 2011-ben diagnostizálták a kyphosist. A napokban hallottam arról , hogy a (svéd?)masszással ezt el lehet mulasztani még gyermek korban. Igaz ez? Mikor kell elkezdeni? Esetleg TB-támogatás igénybe vehető erre? Koszonom
Kérdező: moka Válaszok száma: 6 db Utolsó válasz: Pergéné Nagy Szilvia 2012-11-16 21:45:29
Kedves Doktor, Két éve elestem és eltört a könyököm, műtöttek, majd fizikoterápiára jártam és nagyjából rendbejött, de még mindig nem tudom teljesen behajlítani és miután nehezebb tárgyakat emelek, pár napig minden mozdításra kattog.... Az orvos, aki műtött azóta már nem dolgozik a kórházban, így nem tudom kitől megkérdezni, hogy ez normális-e még ennyi idő után is?
Kérdező: lilac Válaszok száma: 7 db Utolsó válasz: Dr. Andrássy Ilona 2012-11-13 20:00:06


Értesüljön elsők között az Önt érdeklő legfrissebb egészségügyi hírekről, cikkekről, betegségek gyógyítási lehetőségeiről!

E-mail cím:*
Név:*
Reklám

INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK
Tanar.hu

Google PageRank