Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Szakember válaszol - Masszőr - sportmasszőr

Masszőr - sportmasszőr

Tisztelt Hölgyem/ Uram! 38 éves nő vagyok,heti 3 alkalommal sportolok,2 zumba,1 spinning.Pár hónapja,munkahelyen egy nehezebb tárgyat emeltem alulról felfele,bal kezemmel.Akkor nem éreztem semmit,másnap bal oldalam.kezem fájt. A kar fájdalma emelésre egy ideig megmaradt,és azt vettem észre,hogy főképp hazafele menet a kerekpáron hirtelen forróság jön a lapockám alatti pár centis területre,kicsit ég,bizsereg,és elmúlik.Ez nem minden nap történt,alkalmanként. Közben a kar fajdalmam elmúlt.viszont a bizsergés előjött hirtelen lehajoláskor is. Illetve gyakoribb lett,sok ülés után.Most indulok vele orvoshoz.Ami nagxon fontos sportolás közben egyaltalan nem érzem,sőt elkezdtem tornászni,kifejezetten jót tesz,ill.párom ha bemasszirozza az is.Kérdésem ön szerint mitől lehet ez? Semmilyen más panaszom nincs, nem rossz a közérzetem,nem fogytam,tele vagyok energiával,derekam egy kicsit nehezebben tudom jobbra dönteni.kicsit fajdalmas.Köszönöm válaszát!!!
Kérdező: anita Válaszok száma: 4 db Utolsó válasz: Dr.Szentiványi Csilla 2014-03-30 11:29:23
Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy van egy 9 éves korú kislányom, akinél 2011-ben diagnostizálták a kyphosist. A napokban hallottam arról , hogy a (svéd?)masszással ezt el lehet mulasztani még gyermek korban. Igaz ez? Mikor kell elkezdeni? Esetleg TB-támogatás igénybe vehető erre? Koszonom
Kérdező: moka Válaszok száma: 6 db Utolsó válasz: Pergéné Nagy Szilvia 2012-11-16 21:45:29
34 éves egészséges, rendszeresen sportoló férfi vagyok. Nemrégóta fél óra vagy egy óra futás, foci után rendszeresen begörcsöl a vádlim. ez mitől lehet?
Kérdező: noname Válaszok száma: 3 db Utolsó válasz: Pazár Gábor 2012-10-16 13:31:37


Értesüljön elsők között az Önt érdeklő legfrissebb egészségügyi hírekről, cikkekről, betegségek gyógyítási lehetőségeiről!

E-mail cím:*
Név:*
Reklám

INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK
Tanar.hu

Google PageRank