Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Orvos válaszol - Klinikai laboratóriumi szakorvos

Klinikai laboratóriumi szakorvos

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Pár hónapja járok immunológushoz, és most lettek meg a részletes vérkép eredmények. A cytometria eredményei: CD3+: 76% (1830), CD4+:57% (1372), CD8+:18% (433), IRI: 3,17 , CD19+ :14% (337), CD16+56+: 12% (289). És ide van írva hogy alacsony supresorok, dysrergulácia. Fagocytális aktivitás PMNL: 99%, stimul. koef.52 . És van itt még egy amire pozitívat írtak:IgG : 192,3454 RU/ml pozit. Azt mondta az orvos, hogy nem valami jók az eredmények, valami sejtes dolog alacsony, és gyenge az immunrendszerem. Egyébként 30 éves még gyermektelen nő vagyok. Gyakori volt a herpesz a számon, majdnem havonta.állandó fáradtság, visszatérő húgyuti gyulladások, amit én csakis természetes módon kezeltem áfonyakapszulával. A mellemben is vannak ciszták, szóval összetett a dolog. Most Imunor ampulákkat kaptam kezelésnek, és ismét Isoprinosint. A kérdésem az lenne, hogy a leírt százalékos értékeknek mennyinek kellene lenniük normál állapotban? Mindegyiknek 100% ? Válaszát előre is köszönöm!
Kérdező: balogh_bela1 Válaszok száma: 0 db


Értesüljön elsők között az Önt érdeklő legfrissebb egészségügyi hírekről, cikkekről, betegségek gyógyítási lehetőségeiről!

E-mail cím:*
Név:*
Reklám

INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK
Tanar.hu

Google PageRank