Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Szakember válaszol - Fizioterapeuta-gyógytornász

Fizioterapeuta-gyógytornász

Tisztelettel azt szeretném kérdezni, hogy a törött operált, most fémlemezt tartalmazó csukót milyen fizikóterápia kezelésben lehet/szabad részesíteni? kéz gyógytornára hónapok óta járok, nem nagyon segít. Köszönettel várom válaszukat.
Kérdező: akozm Válaszok száma: 0 db
Tisztelt orvosok! 2011-től szenvedek a kezeimmel. Nagyon fájnak a hüvelyk ujjaim. Van olyan reggel, hogy a kézfejem mintha fa lenne az ujjaim szinte recsegnek. Nem tudok fekvőtámaszt sem csinálni mert a tenyeremet nem tudom teljesen letenni a talajra a hüvelyk ujjaim végett. Szeretném megkérdezni, hogy mi lenne rá a gyógymód.Kaptam már rá elektromos kezelést, iszappakolást , kenem fájdalom csillapító krémmel. Rendszeres gyógyszert nem szedek és nem is szeretnék. E tények tudatában kérem , hogy ajánljanak valami terápiát a kezemre. Köszönettel Stajritsné.
Kérdező: stajritsne Válaszok száma: 0 db
Vajon ebben a betegségben is hatásos lehet?
Kérdező: mazsola Válaszok száma: 1 db Utolsó válasz: Pergéné Nagy Szilvia 2015-07-26 10:09:33
47 éves vagyok. Egy hirtelen mozdulat után éles fájdalom a gerincemből kiindulva deréktájon. Na innentől a legkisebb hajlás is meggondolás tárgyát képezte. Persze az első gondolat, hogy majd elmúlik magától utópiának bizonyult. Néhány nap után lassú javulás, majd egy elhamarkodott mozdulat és kezdhettem elölről az egészet. Deréktájon olyan mintha a hátizom alsó része görcsben állna. Anyukámnak már volt hasonló esete (ő nálunk a házi patikus is egyben annyi baja volt már szegénynek) így az ő tanácsára szedni kezdtem a DICLOFENAC 100 STADA és a MYDETON 150 mg tablettákat. Tudom hogy minden orvos rémálma az effajta attitűd, de it most működni látszik a dolog. Látványosan gyors javulás és egy hét után már egy könnyebb súlyzós edzést is meg tudtam csinálni, persze odafigyelve hogy a gerincoszlopot minél kevésbé terheljem. Futni még necces. Orvoshoz azért nem mentem, mert nem akartam a munkából kimaradni. Van valamilyen "házi terápia", gyógyszer vagy gyógykészítmény ami segíthet hogy újra a régi legyek? Tisztelettel, hlaca67
Kérdező: hlaca67 Válaszok száma: 3 db Utolsó válasz: Dr Gyarmati Erik 2014-11-27 21:14:23
A Férjem Február óta kemoterápiára jár /gyomordaganat áttét miatt/ kb 3hónapja kezdődött nála a kéz és láb zsibbadása, ami minden kezelés után rosszabb lesz. A Neurológus Milgammát és B vitamint javasolt. Sajnos ezek sem használnak. Lehet-e valamilyen műszert pl. Tens készüléket használni?? Válaszát köszönöm Tisztelettel:Bánfainé
Kérdező: Fannika Válaszok száma: 1 db Utolsó válasz: Dr. Nagy Gabriella 2013-11-27 10:53:11
milyen betegség ez
Kérdező: Jokari66 Válaszok száma: 1 db Utolsó válasz: Dr.Kiss T.Mária 2013-10-09 20:31:25
Kedves Doktor, Két éve elestem és eltört a könyököm, műtöttek, majd fizikoterápiára jártam és nagyjából rendbejött, de még mindig nem tudom teljesen behajlítani és miután nehezebb tárgyakat emelek, pár napig minden mozdításra kattog.... Az orvos, aki műtött azóta már nem dolgozik a kórházban, így nem tudom kitől megkérdezni, hogy ez normális-e még ennyi idő után is?
Kérdező: lilac Válaszok száma: 7 db Utolsó válasz: Dr. Andrássy Ilona 2012-11-13 20:00:06
Szeretném megkérdezni hogy achilles ín szakadásom volt amit megműtöttek, egy hete vették le a járógipszet.Mikor tudok tökéletesen menni mert most kissé bicegek lassan megy a járás. Mennyi idő kell a teljes gyógyuláshoz? Egyáltalán teljesen olyan lesz e mint régen,mert már hallottam olyat is hogy soha nem lesz tökéletes. Pl. a guggolás abszolút nem megy .
Kérdező: dj Válaszok száma: 1 db Utolsó válasz: Kovács Edith 2012-09-03 09:39:10

Reklám

Értesüljön elsők között az Önt érdeklő legfrissebb egészségügyi hírekről, cikkekről, betegségek gyógyítási lehetőségeiről!

E-mail cím:*
Név:*

INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK
Tanar.hu

Google PageRank