Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Szakember válaszol - Egészségügyi rehabilitációs menedzser

Egészségügyi rehabilitációs menedzser

Tisztelettel megszeretném kérdezni,hogy a következő orvosi leírást hogyan lehet értelmezni? Elsősorban annyit magamról,hogy pajzsmirigy alul működésem van,és egy kis szívzörejem. Mostanában elég gyakran erős fájdalmat érzek a szívem körül. nem tudom,hogy a szívem fáj e vagy csak körülötte az izmok. A kardiológus elküldött szív izotópos,terheléses vizsgálatra. A leleten egy olyan szöveget olvastam,hogy gyógyszeres terheléses szívizomszcintigráfiás vizsgálat rétegfelvételein az anterior régió elülső kétharmadának megfelelően látható inhomogénen csökkent aktivitás-felvétel. Ez nagy valószínűséggel az emlők bevetülésének következménye. Na ezt nem értem! most akkor van valami bajom vagy nincs?? Köszönöm válaszát Üdv: Valéria
Kérdező: jvhun Válaszok száma: 0 db
Szeretném a segitségüket kérni egy nagyon fontos kérdésben. Most 29 éves fiam,20 évesen idegösszeomlást kapot, 3 hónapig kórhában volt a pszihiátrián,folyamatosan nyugtaták. Kijövetele ulán még nagyon sokáig figyelni kellet rá,mert egyáltalán nem tudta mit csinál. Paranoid Skizoféniát diagnoztizáltak nála,a mai napig is gyógyszert szed Amitrex 400-zat,este. Sajnos dolgozni nem tud mert sokáig nem tud oda figyelni,nem tud koncentrálni. Bár hová ment edig 2-3 hónap,és vagy ő nem birta és ejött,vagy elküldték. A leszázalékolást elindítotuk, a bizotság 40% károsodást állapított meg. Pénzt egy forintott nem kap mert az elmúlt 5 évben nem volt 3 éve ledolgozva. Nagyon félek,hogy újból visza esik mert elvan keseredve. Mit tegyek,hogy az egészsége ne romoljon tovább? Amugy bár mit mondok meg csinálja,boltba nagyon szeret járni. Segítő kész. Csak elhelyezkedés nem megy neki,vagy ha igen hamar vége.
Kérdező: jvhun Válaszok száma: 0 db


Értesüljön elsők között az Önt érdeklő legfrissebb egészségügyi hírekről, cikkekről, betegségek gyógyítási lehetőségeiről!

E-mail cím:*
Név:*
Reklám

INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK
Tanar.hu

Google PageRank