Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 
Kezdőlap - Alacsony vérnyomás?

Alacsony vérnyomás? kérdések és válaszok

Alacsony vérnyomás?
Üdvözlöm! Számomra fontos kérdéssel fordulok Önhöz! Mert iszonyat kellemetlen és nem tudom, hova forduljak. 2-3 hónapja érzem - reggel egy szédüléssel kezdődött, ami utána helyre állt - ami miatt szorongom azóta is, hogy időnként rám jön egy izgatottság érzés, kéz és láb izzadás, láb remegés, szapora pulzus, és sápadtság jellemez, mint arc, mint a számat, most a fejem is fájt szédültem.Aztán nagyon megijedem és fokozom a dolgokat, sajnos, próbálok úrrá lenni a dolgokon. Pulzusom miatt kaptam bisprololt 5 mg, de leviszi az amúgy se magas vérnyomásomat, ami gyakran 90/60 max. 115/70. Nem kávézom, nem dohányzom. Van egy pajzsmirigy gyulladásom a tsh értékem 3.3, az FT4 értékem 12.8, letroxot szedtem, de azt elvették, sok rosszullétet okozott! Mást kell majd szednem. Voltam teljeskörű kardiológiai vizsgálaton, ott mindent rendben találtak. Voltam cukorterhelésen ott az inzulinom 120 perc után magasabb volt, diétázzak (fehér dolgok elkerülése), amúgy se vagyok súlyos 57 kg 170 cm. Mi az, ami okozhatja, talán az alacsony vérnyomás, kimerültség? A cukromat egy ilyen után, ha megmérem max. 6-ot mutat egyszer volt 7. (este 9 óra körül). A véreredményem jó, van vasam és vérszegény sem vagyok, referencia tartományon belül vannak az értékeim. Mit javasol? Egy ilyen után sajnos egy ideig szorongom, ami annyira kellemetlen, mert nem tudom mitől van. Hova forduljak tovább?
Kapcsolódó betegségek
Kapcsolódó orvos - szakember kategóriák
Válaszok erre a kérdésre
2014. július 30. 05:14
Lehwt a háttér a pajzsmurigyhormonszint, és az meelkedett vércukoris, ugynakkor ezek lehetnek a sdzorongás következémnyei is.
A gyógyszerelését jól be kéne állítani a vércukor és a pajzsmirigyhormonszint fontos, hogy rendezett legyen
Fontos, hogy csökkenjen a szorongása, mert valószínűleg része van a rosszullétekben.
A bisporol nem az ideális, inkább a pszichoterápia segít, ha gondolja, szívesen segítek.
Megválaszolta: Dr Machó Adrienn
Keressen az eddigi kérdések és válaszok között
Keresett kifejezés:
Regisztráljon páciensként a kérdések feltevéséhez! Regisztráció itt
Megosztás



Flattr this




INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK
Tanar.hu

Google PageRank