Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - Van, ami nem várhat!
2013. november 18. 07:27

egészség, egészségügy

Van, ami nem várhat!
Az egészségünk bizalmi kérdés. Legyen szó egy lyukas fogról, nőgyógyászati problémáról vagy akár a látásunkról, fontos számunkra, hogy az orvos, akire rábízzuk magunkat, megbízható, jól felkészült szakember legyen.
Van, ami nem várhat!
Sokan ezért fordulnánk inkább magánorvoshoz, ám ennek megvannak az anyagi vonzatai. Ha nem áll rendelkezésre a kezeléshez szükséges összeg, abban az esetben jelenthet jó megoldást a Cofidis Egészség Hitel. Akárcsak műszaki cikk vásárlása esetén az áruhitelt az áruházban, ezt a kölcsönt is a szolgáltatás vagy egészségügyi eszköz megvásárlásának helyén, közvetlenül a szolgáltatónál igényelhetjük.


Magyarországon alapvetően elégedetlenek vagyunk az állami egészségügyi rendszerrel: többségünk, ha teheti, magán egészségügyi ellátást vesz, venne igénybe. Legtöbben fogászatért vagyunk hajlandóak fizetni, de magas a fizetési hajlandóság még a szemészet és a nőgyógyászat esetében is.* Sokunknak azonban nem áll rendelkezésére a teljes szükséges összeg, így maradunk az állami szolgáltatásnál vagy egy a vágyottnál gyengébb minőségű fizetős szolgáltatásnál, vagy, ami a legrosszabb, lemondunk a vizsgálatról, kezelésről. Pedig van más lehetőség.

A Cofidis Egészség Hitel megfelelő megoldást nyújt: közvetlenül az egészségügyi szolgáltatónál igényelhetjük, ugyanolyan elven és módon, ahogy egy műszaki cikk megvásárlásához az áruházban intézzük az áruhitelt. A szolgáltatás vagy gyógyászati segédeszköz árát aztán részletekben téríthetjük meg. Az elmúlt két évben az egészségügy különböző területein működő szolgáltatók csatlakoztak a Cofidis Egészség Hitel programjához, így a szájhigiénia, a gyógyászati segédeszközök, a szemészeti, valamint a plasztikai szolgáltatások területén is kedvünkre választhatunk az igénybe vehető kezelések közül.

Forrás: hazipatika.com
Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK