Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - Változékony, meleg idő várható a hétvégén
2013. augusztus 23. 08:13

időjárás, humánmeteorológia

Változékony, meleg idő várható a hétvégén
Változékonyan alakul a hétvégi időjárás, pénteken még sok lesz a napsütés, majd egyre többfelé várható zápor, zivatar. Eközben többfelé továbbra is 30 fok közeli, meleg időre lehet számítani - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében.
Változékony, meleg idő várható a hétvégén

Pénteken többórás napsütésre lehet számítani, csapadék sehol sem valószínű. Az északi, északkeleti szél az ország keleti harmadában időnként megélénkülhet, másutt gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 10 és 16, a legmagasabb hőmérséklet 25 és 29 Celsius-fok között alakul.

Szombaton változóan felhős lesz az ég, emellett több-kevesebb napsütés is várható. A szél megélénkülhet, nyugaton néhol kialakulhat zápor, zivatar. A minimum-hőmérséklet 13 és 18 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 23 és 28 fok között alakulnak.

Vasárnap eleinte változóan felhős lesz az ég, majd a Dunántúlon megvastagodik a felhőzet, és ott egyre többfelé várható zápor, zivatar. A délkeleti szél helyenként megélénkülhet, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A leghidegebb órákban 13 és 18 fok között alakul, nappal 25-30 fokig emelkedhet a hőmérséklet. Pénteken többórás napsütésre lehet számítani, csapadék sehol sem valószínű. Az északi, északkeleti szél az ország keleti harmadában időnként megélénkülhet, másutt gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 10 és 16, a legmagasabb hőmérséklet 25 és 29 Celsius-fok között alakul.

Szombaton változóan felhős lesz az ég, emellett több-kevesebb napsütés is várható. A szél megélénkülhet, nyugaton néhol kialakulhat zápor, zivatar. A minimum-hőmérséklet 13 és 18 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 23 és 28 fok között alakulnak.

Vasárnap eleinte változóan felhős lesz az ég, majd a Dunántúlon megvastagodik a felhőzet, és ott egyre többfelé várható zápor, zivatar. A délkeleti szél helyenként megélénkülhet, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A leghidegebb órákban 13 és 18 fok között alakul, nappal 25-30 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Forrás: informed.hu
Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK