Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - Terhességi csíkjai miatt gúnyolták ki az anyát
2014. augusztus 05. 20:43

szülés után, terhességi csíkok

Terhességi csíkjai miatt gúnyolták ki az anyát
Az ötgyermekes 33 éves Tanis Jex-Blake hosszú ideig szégyellte terhességi csíkjait. Ám a minap úgy döntött, bikinit húz, nem foglalkozik megváltozott testével és élvezi a strandolást.
Terhességi csíkjai miatt gúnyolták ki az anyát

Tanis kikapcsolódása nem úgy sikerült, ahogy gondolta, három kamasz kigúnyolta a kinézetét és úgy tettek, mintha bele akarnának rúgni. A nő kiborult, de úgy döntött nem hajlandó szégyenkezni: nyilvános Facebook-profiljára posztolt magáról egy képet bikiniben, majd egy nyílt levelet írt az őt cikiző kamaszoknak. 

Forrás: Facebook/Tanis-Jex-Blake

„Ez egy nyílt levél annak a két férfinak és egy nőnek, akik ma úgy döntöttek, ahelyett hogy dolgozni mennek, az Alberta Beachre jöttek, hogy élvezzék a strandot és igyanak néhány sört. Sajnálom, ha a 13 év óta első bikinis napozásom felzaklatott benneteket. Sajnálom, hogy a hasam már nem olyan feszes és lapos, mint kamaszkoromban és sajnálom a terhességi csíkokat is. De egyáltalán nem sajnálom, hogy a testem öt csodálatos, egészséges és intelligens ember otthona volt hónapokig. Óvta, védte és táplálta őket. Tudjátok, amikor a ti 'tökéletes', fiatal testetekre néztem, az járt a fejemben, hogy vajon a ti testetek milyen csodálatos dolgokat hajtott végre eddig? Noha akkor nem mutattam mennyire megaláztatok, el kell mondanom, hogy hazafelé sírtam az autóban. Kösz, hogy elrontottátok a napom. A világ éppen az olyan lelkiismeretlen és gonosz emberek miatt ilyen utálatos hely, mint amilyenek Ti vagytok. Előre sajnálom azokat a nőket, akik egyszer majd a ti gyermekeiteket várva válnak olyan 'gusztustalanná' és 'visszataszítóvá', mint én. Csak remélem, hogy egy szép napon mégis rájöttök majd, hogy ezek a csíkok, és úgy egyáltalán a terhesség után átalakult test nem szégyellni való. Éppen ellenkezőleg: olyasmi, amire szabad és kell is büszkének lenni" - olvasható. 

Forrás: Tanis-Jex-Blake/Facebook

A nő eredetileg csupán az ismerőseinek szánta a posztot, ám olyan visszhangot keltett, hogy az egyik kanadai televízió interjút készített vele.

 

Milyen a női test szülés után?
Korábban olvashattad itt a Life.hu-n, hogy Gyönyörű test címmel jelent meg Jade Beall fotós könyve, amelyben szülés előtt és után készült fotókat mutat a női testről. A kötetben láthatunk megereszkedett bőrt, terhességi csíkokat, hegeket. A nők azt állítják, a fotózásnak köszönhetően visszanyerték önbizalmukat.
Forrás: life.hu
Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK