Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - Tájfun utáni összefogás: segítsen Ön is!
2013. november 21. 08:42

gyerekek, katasztrófa, adomány, UNICEF, jótékonykodás

Tájfun utáni összefogás: segítsen Ön is!
"Nem tudom, hova mehetnek - hiszen nincs hova menni... otthonaikat elsöpörte a tájfun" - így számol be a Fülöp-szigetekről az UNICEF munkatársa, Leon Dominador Fajardo, az UNICEF katasztrófahelyzetek szakértője Tacloban városából. Segítsünk nekik!
Tájfun utáni összefogás: segítsen Ön is!

Sosem látott erősségű tájfun söpört végig a Fülöp-szigeteken. A tomboló szélvihar 313 km/órás sebességgel és 378 km/órás széllökésekkel csapott le a szigetekre és tette földdel egyenlővé az egész partvidéket. Elpusztultak az iskolák, óvodák, kórházak, megszűnt az élelmiszer- és ivóvízellátás és a telekommunikáció.

A vihar által letarolt területeken megközelítőleg 4,4 millió gyermek él, akik közül mintegy 300 ezer vesztette el otthonát, 2,8 millió gyermek öt év alatti, a halottak számát mintegy 10 ezer főre becsülik. Az életben maradottak kiszolgáltatottak az élelmiszer, ivóvíz, gyógyszer és biztonságos otthon hiányának.

Azoknak a gyermekeknek, akik túlélték a szörnyűségeket most tiszta ivóvízre, élelemre, fertőzés elleni gyógyszerekre és biztonságos lakhelyre van szükségük.

Segítsen!

Az UNICEF legfontosabb feladata katasztrófa helyzetekben a gyermekek és családjaik számára az életmentő segítségnyújtás. 100 ezer öt év alatti gyermek és 60 ezer terhes- vagy újszülött babát gondozó anya megsegítése az elsődleges célkitűzése a szervezetnek. A higiéniai helyzet javítása céljából az elmúlt napokban elsőként szállítottak tisztálkodásra alkalmas egységeket Tacloban városába. Szükség van magas tápértékű terápiás élelemre, víztisztító eszközökre, hasmenés elleni gyógyszerekre, sátrakra, szüléseket levezető eszközökre, higiéniás csomagokra.

Az Ön adománya is egyenesen a helyszínre kerül és életmentő segítséget nyújt!

Az interneten ide kattintva tud hivatalosan, az UNICEF-en keresztül adományozni!

Forrás: hazipatiksa.com
Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK