Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - Országos Köszikávé Nap
2014. szeptember 24. 20:59

kávé, jótékonykodás

Országos Köszikávé Nap
2014. szeptember 26. Jótékony kávézás a beteg gyermekekért.
Országos Köszikávé Nap

A Szemem Fénye Alapítvány és a Dóri Ház, egész évben várja a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekeket és családtagjaikat, akik különböző térítésmentes szolgáltatásokat vehetnek igénybe az év 365 napján. A küzdelmektől és gondoktól megfáradt hozzátartozóknak így, ha csak pár nap erejéig is, de lehetőségük nyílik a feltöltődésre, miközben gyermekükről szakképzett személyzet gondoskodik. Értük jött létre 2013-ban Magyarországon a Köszikávé nap is, mely egy angliai, rákbetegeket támogató szervezet, a Macmillan Cancer Support kampányának mintájára létrehozott országos akció.

Kávézás a jótékonyság jegyébe

A Köszikávé felhívással azokhoz szólunk, akik a kávé elkötelezett imádói és rendszeres fogyasztói. Országos kampányunkban arra buzdítjuk Magyarország lakosságát, hogy szeptember 26-án, aznapi kávéjukat, teájukat barátaik, munkatársaik, családtagjaik és ismerőseik társaságában, a jótékonyság jegyében fogyasszák el. Nincs más dolguk, mint kijelölni egy helyet, ahol a vendégváró asztalt elhelyezik és megkérik vendégeiket az elfogyasztott eszpresszók, machiatók, latték, cappuccinók, hosszú és jegeskávék, teák, és frissítők, valamint sütemények és apró harapnivalók jelképes kifizetésére. A Dóri Ház működését támogató adományok az asztalra helyezett, tetszőlegesen kiválasztott és feliratozott perselybe kerülnek, amit az összejövetel végén tudnak a szervezők a Szemem Fénye Alapítványhoz eljuttatni.

Csatlakozzon Ön is kampányunkhoz!

Szervezzen Köszikávé napot a környezetében élők számára, ezzel támogatva a nemes célt! A www.szememfenye.hu weboldalon, valamint a Köszikávé facebook (www.facebook.com/koszikave) oldalán, minden, a nap lebonyolításához szükséges információt megtalál. Amennyiben további segítségre lenne szüksége, keresse munkatársunkat a [email protected] e-mail címen!

 

Forrás: patikamagazin.hu
Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK