Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - Napközis táborba mennél augusztusban? Segítünk!
2013. augusztus 01. 08:07

gyerekek, nyári hónapok, tábor

Napközis táborba mennél augusztusban? Segítünk!
Még egy hónap, és kezdődik az iskola. Hogyan használhatod ki hatékonyan, mégis szórakozva az augusztust? Erre keressük a választ. Nyári táborok vidéken és a fővárosban.
Napközis táborba mennél augusztusban? Segítünk!

Életpálya, kerámia vagy nyelvtábor? Divat, lovas, agytröszt? Melyik tábor mit kínál, mennyi időt vesz el a nyárból, kik jelentkeznek rá, mit várhatsz tőlük? Fontos kérdések.

Pécsett Nyári Agytröszt Informatika Tábor indul augusztusban. Hétfőtől péntekig délelőttönként 4 órában webdesigner, délutánonként, szintén 4 órában pedig grafika vár rád, egy héten keresztül. Két piacképes informatika területet is megismerhetsz, ha középiskolás, egyetemista vagy.

Aki a lovakat szereti…

Amennyiben egy természetes és vidám társaságban szeretnéd tölteni a szünidő utolsó hónapját, ráadásul imádod a lovakat, a lovaglást, ajánlhatjuk neked a székesfehérvári lovastábort, amely az Iszkai úti lovardában található. Napi kétszeri lovaglás mellett gyakorlati és elméleti képzés keretében, szakképzett oktatók segítik, hogy mielőbb elsajátítsd a lovaglás fortélyait. A heti táborban napi háromszori étkezést biztosítanak.

Életpálya tábor

Mit is takar az elnevezés? Ha nem akarod a véletlenre bízni a jövőd, de még nem tudod, merre tartasz és mi érdekel, akkor itt a helyed. A 15 és 18 év közötti fiatalok augusztus 26. és 30. között játékos önismereti, pályaorientációs foglalkozásokon vehetnek részt, interaktív feladatok, tesztek segítik a pályaválasztást. A helyszín: Budapest, Hegyalja út 8.

Korongozás a mestertől

Augusztus legelején Urbán Krisztina fazekasmester tart kerámia tábort a 14 év feletti korosztálynak, akár felnőtteknek is. Az agyag megmunkálásának különböző technikái mellett megismerhetitek a formázás és díszítés lehetőségeit, a kísérletező technikákat, a korongozást. A tábor hétfőtől péntekig 8–17 óráig fogadja a fiatalokat, de választható félnapos foglalkozás is, így már 13 órakor hazamehetsz – tudtuk meg a tábort szervező Marczibányi Téri Művelődési Központ sajtómunkatársától. Heti menüben egy tál meleg ételt biztosítanak, gyümölccsel vagy desszerttel, amelynek költségét az egész napos táborok részvételi díja tartalmazza.

Egy hét a világ

A Marczibányi Téri Művelődési Központ szervezésében, Velence városában elfelejthetsz mindent, mert csak a játék számít és azok, akik játsszák. A színjátszós alkotómunka mellett számtalan délutáni és esti programot kínálnak a 16 évesnél fiatalabbaknak: lesz számháború, festékcsata, vízi olimpia, éjszakai állatjáték, tábortűz. A résztvevők szeptembertől csatlakozhatnak az évközben működő kamasz közösségekhez.

Divat és stílus

Itt a lehetőség, hogy valóra váltsd a divattal kapcsolatos ötleteidet, egy szakavatott mondja majd el, mi is illik hozzád igazán. Sok érdekes programmal várnak a szervezők a fővárosi Millenáris Park Teátrumban, ahol lesz a varrás mellett divatrajz, kollázs készítése, kreatív ötleteket kapsz ruháid átalakításához, megismerheted az aktuális trendeket. A Divat- és Stílus napközis tábor augusztus 12. és 16. között hétfőtől péntekig várja az érdeklődőket, 12 és 18 év között. A részvételi díj tartalmazza a napi háromszori étkezést és a programokhoz szükséges anyagok költségeit.

Ezekről a táborokról, illetve más lehetőségekről a Táborkereső oldalon találhatsz bővebb információkat!

Forrás: kamaszpanasz.hu
Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK