Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - Lefogyok,leszokom, megtalálom - mi lesz a fogadalmakkal?!
2014. január 22. 09:50

fogadalom, cigaretta, fogyás

Lefogyok,leszokom, megtalálom - mi lesz a fogadalmakkal?!
Lassan három hét telt el Szilveszter óta, lássuk hogy teljesülnek a leggyakoribb fogadalmak.
Lefogyok,leszokom, megtalálom - mi lesz a fogadalmakkal?!

Sokan vannak, akik butaságnak tartják, de sokan hisznek benne, hogy érdemes megfogadniuk valamit az újévre. Az utóbbi csoportba tartozók szerint amit ilyenkor megfogadnak, azt nagyobb eséllyel sikerül megtartaniuk, mint az év bármely más napján. Nézzük, mi az a három dolog, amit a legtöbben megfogadnak.

Idén végre lefogyok...

Januárban rengetegen kezdik el kampányszerűen a testmozgást. Persze a sok év alatt felszedett plusz kilókat nem lehet néhány hét alatt eltüntetni, ráadásul akik nem szoktak hozzá a rendszeres mozgáshoz, azoknak az edzések is rendkívül megerőltetőek lehetnek. A fáradtság, az izomláz és a nem megfelelően végzett gyakorlatok miatt hamar alábbhagy a lelkesedés és amikor az eredmények sem annyira látványosak, bizony hamar visszaáll a „régi rend” a hatalmas adag vacsorákkal és kevés testmozgással. Akik idáig kibírták, azok közül a legtöbben hamarosan feladják. Tippünk az lenne, hogy a legtöbben feladják még ebben a hónapban. De hiszünk benne, hogy nem így lesz!

Idén végre megtalálom az igazit...

A fogadkozók körében a másik gyakori próbálkozás az, hogy idén végre megtalálják az igazit és vége a szingli létnek. Ilyenkor élik aranykorukat az online társkereső oldalak és a partnerközvetítő irodák, de nagyon népszerűek az egzotikus szingli utazások is. Az egyedül töltött ünnepek után érthető az egyedüllét miatti elkeseredettség, de a kezdeti lelkesedés hamar alábbhagy a monitor előtt eredménytelenül eltöltött esték és éjszakák után. A legtöbb pasiról kiderül, hogy csak egyet akar, aki pedig tényleg szimpatikus, attól is egyre kevesebb levél érkezik, majd egy nap a regisztrációját is törli a társkereső oldalról. Tippünk szerint mindenkinek jár az igazi. És miért ne idén találná meg?!

Idén végre leszokom a cigiről...

Ha az első két fogadalmat be is tartják néhányan, talán ez a legkevésbé betartott és betartható. Vajon hány olyan ismerőst tudunk felsorolni, aki megpróbálkozott már vele? És mennyi ideig bírta a megszokott mozdulatok nélkül? Ha pedig te magad is dohányzol, akkor vajon hányszor fogadtad meg, hogy most nyomtad el az utolsó szál cigidet? Akik nem dohányoznak, azokkal úgysem lehet megértetni, hogy mi a jó benne, pedig mindenki tudja, hogy káros az egészségre, sárgítja a fogakat, öregíti az arcbőrt és mára már szinte mindenhonnan kitiltották. A próbálkozókat két csoportra oszthatjuk. Az elsőbe azok tartoznak, akik még a szilveszteri bulin megszegik a fogadalmukat az „ezen a bulin még rágyújtok, de holnaptól aztán egy szálat se” hozzáállással, a másik nagy csoport valóban próbálkozik, tapaszokat használ, akupunktúrás kezelésre jár. Tippünk szerint idén bármi, ez is sikerülhet!

Forrás: anna.hu
Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK