Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - Cserélje le az arcbőrét!
2013. február 25. 09:50

gyógynövényes mélyhámlasztás, pigmentfoltok, bőrfiatalítás, pattanás, ránctalanítás

Cserélje le az arcbőrét!
Megoldás a bőrhibák ellen. Ráncok, tág pórusú bőr, pattanások, pigment- és májfoltok: problémák, melyekre létezik megoldás. A gyógynövényes mélyhámlasztás segítségével bőrünk tavaszra újra sima, fiatalos lehet. A gyógynövényes mélyhámlasztás bőrgyógyászok, kozmetológusok által kifejlesztett, kipróbált és világszerte alkalmazott biológiai eljárás, mely természetes úton avatkozik be a bőr és a kötőszövet struktúrájába - magyarázza Peterman Krisztina, a Dermatica kozmetikusa.
Cserélje le az arcbőrét!
Ellenben a többi hámlasztásos eljárással, semmilyen kémiai vagy szintetikus hámlasztó anyagot nem tartalmaz. A kezelés előnye, hogy segítségével nem csak a bőr struktúrája újul meg, de segítségével méregteleníthetjük, táplálhatjuk, regenerálhatjuk is a bőrt. A kíméletes, apró formátumban lévő gyógynövény keverék bőrbe masszírozásával ugyanis a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak. Már egy kezelés is látványos eredményt hoz, de a legszebb eredmény kúraszerűen végzett mélyhámlasztással érhető el.
 
A mélyhámlasztás során lényegében a bőr önmegújító funkcióját használjuk ki. A természetes hámlás során a bőr havonta magától is megújul, ám idővel ez a folyamat lelassul. A kezelés során eltávolítjuk a bőr felső hámrétegét, ezzel mesterségesen regenerációra serkentjük az alsóbb bőrréteget. A hámsejtképződés beindítása mellett így a bőr rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin termelődése is fokozódik. Az újonnan képződött bőr felszíne egyenletes, fiatalos lesz, a bőrhibák, a ráncok mélysége jelentősen csökken. A végeredmény természetesen függ a bőr eredeti állapotától, az egyéni adottságoktól. 
Szépüljön télen! 
 
A kezelés elvégzésére az őszi-téli hónapok a legideálisabbak, ilyenkor okoz a legkevesebb gondot a napfény, az UV-sugarak kerülése. Az elvékonyodott bőr az új hámréteg felépüléséig ugyanis fokozottan érzékeny a külső hatásokra, így nagy gondot kell fordítanunk a fényvédelemre. A kezelést érdemes hétvégére, szabadnapok köré időzíteni. Az intenzív, szabad szemmel is jól látható hámlási folyamat ugyanis - intenzitástól függően - rendszerint a kezelés utáni ötödik napon zárul le. A bőr teljes regenerációja egyéntől függően a 14-28. napot vesz igénybe, erre az időre már látható az eredmény: a megszépült bőr.
Forrás: hazipatika.com
Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK