Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - 5 elképesztő termék kis- és nagydolgokhoz
2013. augusztus 16. 09:25

gyermek, baba, csecsemő

5 elképesztő termék kis- és nagydolgokhoz
Hogy a köznyelven csak babaiparnak nevezett ágazat gyártóinak fantáziája végtelen, azt minden szülő tudja. Nem lehet olyan vágyunk és kívánságunk – sőt, félelmünk -, amire ne létezne egy megfelelő termék a boltok polcain. Ám olykor egészen elszállt igényeket akarnak kielégíteni a gyártók, és olykor olyan termékek kerülnek ki a kezük közül, amire nem is hinnénk, hogy igény lenne.
5 elképesztő termék kis- és nagydolgokhoz

Ez alkalommal a pelenkázás és a szobatisztaságra szoktatás időszakából válogattunk össze néhány kevésbé vagy egészen abszurd terméket.

Vécéző kesztyű:

Természetesen eldobható változatban – remélem, újrahasznosított anyagból a természettudatosság jegyében. Némi elvitathatatlan jogossága van a terméknek, bár azt gondolom, hogy egy vécét használó gyereknek már meg lehet mondani, hogy ne nyúljon hozzá semmihez – az arcához se -, ráadásul otthon és idegen helyen is foghatja a szülő kezét a vécédeszka helyett. Plusz szerintem célszerűbb inkább minél hamarabb minél hatékonyabb kézmosási technikára megtanítani a gyereket.

Tinkle Tube – irányító segítség:

Fiús anyukák, ugye, ismerős, amikor a gyerkőc az állva pisilést tanulgatja és kicsit még nehezen célirányozza be magát? Vagy amikor annyira érdekesnek találja a kölök, ami odalent történik, hogy egy pöttyet direkt erre és arra lő vele? Amit aztán anya törölhet fel, naponta többször is, az egyébként biztosan előforduló balesetek mellett. Nos, a Tinkle Tube segítségével irányítható a pisisugár – amennyiben előtte beleillesztjük a gyerek bögyörőjét! Igaz, anélkül is, csak meg kéne fogni.

Én kicsi pisiüvegem:

Nem, ez nem vicc. Ezt a hiánypótló terméket egy anyuka találta ki a szobatisztasággal küzdő gyerekek szüleit megcélozva. Ennek segítségével nem kell a gyereket a kétes tisztaságú vécére ültetni és attól rettegni, hogy esetleg rotavírust kap – vagy épp egy fertőzés esetén nem találtok időben vécét. Névre szóló verzióban is rendelhető, de sajnos nálam ettől még triplafúj kategória.

Szárítóventilátor pelenkázáshoz:

Rendszeresen gondot okoz a pelenkakiütés? Olyan elfoglalt vagy, hogy nincs időd kivárni, míg a levegőn leszárad a baba feneke, netán nincs otthon egyetlen jó nedvszívó képességű törülköző sem? Semmi gond, itt a megoldás: a babapopsi-szárító ventilátor pár pillanat alatt eltünteti a nedvességet az érzékeny bőrfelületekről, anélkül, hogy komolyabb erőfeszítést kellene tennie anyának.

IPotty – vagyis IBili:

Hogy gyermeked a szobatisztaságra való szoktatás ideje alatt minél szívesebben üljön a bilin, jobb, ha valami különleges darabbal leped meg. Ma már nem menő a szimpla koronás, autós vagy netán zenélős változat, a mai kor gyermekei ennyivel már nem érhetik be! IPad-del kiegészíthető trónra van szükségük, máskülönben biztos, hogy örök pelenkázásra kárhoztatják spúr szüleiket! No meg ne feledkezzünk meg róla, hogy egy-egy adagra szánt idő alatt hány fejlesztő alkalmazást nyomhatunk le nekik! Csak aztán ne lepődjünk meg rajta, ha pár héten belül az Xbox távirányítóval alszik majd…

Forrás: babanet.hu
Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK