Orvosok.hu
Betegségek
Orvoskereső
Orvos válaszol
Szakember kereső
Szakember válaszol
Video-doktor

Nem foglalkoznak problémáival?
Nálunk több száz orvos, specialista közül választhat. Egyszerre kérdezhet több tucat orvostól, egészségügyi szakembertől azonnal.
Itt választ kap problémáira.

Nem találnak Önre a páciensek? 
Több Pácienst szeretne? Szerezzen több pénzt tudásával!
 Regisztráljon most díjmentesen, és ajándékba adunk Önnek egy 10.000 Ft értékű wellness hotel utalványt. 

Orvosok.hu Facebook
Orvosok.hu Youtube
 

Kezdőlap - Hírek - 10 tipp, hogy egészségesebb legyél - ingyen
2014. augusztus 27. 20:46

mozgás, dohányzás, bőr, egészség, jóga

10 tipp, hogy egészségesebb legyél - ingyen
Tanácsaink azon túl, hogy jót tesznek az egészségednek, még pénztárcakímélőek is. Fogadd meg őket, hogy boldog és egészséges maradj, ráadásul a pénzed is megmaradjon.
10 tipp, hogy egészségesebb legyél - ingyen

1, Vásárlás helyett kölcsönözd a fitness DVD-t!

Csatlakozz a helyi könyvtárhoz, így majdnem ingyen beszerezheted az edzésedhez szükséges DVD-ket! A legtöbb könyvtárnak nagy a választéka, tökéletes ellenszere az unalmas (és drága) edzőtermi edzéseknek. A testmozgás iránti elköteleződés kulcsa az, hogy változatássá tesszük azt. Ezzel a módszerrel változatossá teheted az edzésedet kedvező áron.

2, Ingyenes segítséggel szokj le a dohányzásról!

Ha abba akarod hagyni a dohányzást, számos helyen ingyen kaphatsz segítséget – ezekre könnyen rátalálhatsz az internet segítségével. Ha abbahagyod a dohányzást, azzal nem csak pénzt takarítasz meg, hanem csökkented a szívbetegségek és a rák kialakulásának kockázatát is.

3, Kérj ingyenes bőrvizsgálatot!

Végeztess melanóma-vizsgálatot a bőrgyógyászaton! Az idejében felismert bőrrák gyógyítható.

4, Tölts le ingyenes egészségügyi alkalmazást!

Több mint 3000 olyan okostelefonra letölthető alkalmazás létezik, amely segít egészségesebben élni, s ezek jó része ingyenes. Akár arról van szó, hogy emlékeztet az ajánlott egészségügyi vizsgálatokat, vagy segít leszokni a dohányzásról, esetleg elegendő folyadékot bevinni, lefogyni vagy elsősegélyt nyújtani – bőven tudsz miből válogatni!

5, Szörfölj az interneten jó ajánlatokért!

Ma már rengeteg olyan kuponoldal létezik, ahol jó áron találhatsz higiéniai eszközöket (kéz-sterilizátor, dezodor, tampon, fogkrém, stb.). A neten kedvezményesen vásárolhatsz anti-allergén ágyneműt, párásítót, párátlanítót is.

6, Próbálj ki egy új sportot!

Sokat javít az egészségeden, ha rendszeresen mozogsz! Unod a jelenlegi edzéseket? Próbálj ki egy új sportot! Ez új kihívások és célok elé állíthat, ami nem csak a hangulatodat, de az erőnlétedet is javítja!

7, Szabadulj meg a súlyfeleslegtől!

Tanulmányok bizonyítják, hogy az online súlycsökkentő programok segítik a kilók leadását és a súly megtartását is. Látogass el ezekre az oldalakra receptekért és szakértői tanácsokért! Étrendi tanácsadást és kalória-számlálót is találhatsz!

8, Jógázz!

Próbáld ki a jógát ingyen – vagy nagyon olcsón – az internetnek köszönhetően! Miért a jóga? Mert növeli a rugalmasságot és az erőnlétet, segítséget nyújt a stressz enyhítésében, és karban tarja a testsúlyodat, csökkenti a szívbetegség és az alvási problémák kockázatát.

9, Üzletelj keményen!

Néhány egészségügyi klub és edzőterem ingyenes belépőt adhat, hogy kipróbálhasd az intézményüket. Emlékezz: minden átruházható. Ha már tag vagy valahol, eddz egy baráttal, hogy a költségeket a felére csökkentsétek, vagy jelentkezz be egy 30 perces órára az egy órás helyett. Bónusz: Amellett, hogy olcsóbb, a rövidebb edzés gyorsabb és intenzívebb is lehet.

10, Spórolj a vízszámlán!

Ha rövidebb ideig és hidegebb vízzel zuhanyozol, azzal nem csak a vízszámlán spórolsz, hanem az egészséged is véded. A meleg víz kitágítja az ereket, ami által a bőr több nedvességet veszít, hamarabb kiszárad.

 

Forrás: kamaszpanasz.hu
Kapcsolódó betegségek
Megosztás

Tetszett? Hasznosnak találtad? Gyere nyomj egy "Like-ot",kommentáld és oszd meg ismerőseiddel, küldd tovább!


Flattr this

További hírek


INFORMÁCIÓK
KERESŐK
KÖZÖSSÉG
PARTNEREINK